#1

No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:34 pm
by MR1 | 703 Posts | 2417 Points

Hello everyone, maybe someone can help me with this problem. I go to put a video up and all that will show up is the Youtube url. It used to work for me but now all of a sudden it won't. I don't know if it is my computer or the site.

Scroll up

#2

RE: No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:38 pm
by ozzydiodude • The Weird One | 2.465 Posts | 11504 Points

Where you talking about and I check it out?


Let's help each other, by spreading our knowledge of the plants we love

Cannabis grown with care grows into medicine somewhere!
Scroll up

#3

RE: No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:41 pm
by MR1 | 703 Posts | 2417 Points

I was going to put a video in the soil soilless section but all I got was the url so I deleted it. It dosen't seem to work anywhere on the site.

Scroll up

#4

RE: No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:43 pm
by ozzydiodude • The Weird One | 2.465 Posts | 11504 Points

Post up some where so I can see whats going on


Let's help each other, by spreading our knowledge of the plants we love

Cannabis grown with care grows into medicine somewhere!
Scroll up

#5

RE: No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:43 pm
by Justa420Friend | 633 Posts | 2284 Points

the link you were trying to use for that Air Stone video was a link in some kind of "player"
you need to try to get/find the direct address of the video


Your Experience is like Water
I am like Rockwool
Scroll up

#6

RE: No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:47 pm
by Justa420Friend | 633 Posts | 2284 Points
Scroll up

#7

RE: No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:49 pm
by ozzydiodude • The Weird One | 2.465 Posts | 11504 Points




the second type link is needed to embed videos


Let's help each other, by spreading our knowledge of the plants we love

Cannabis grown with care grows into medicine somewhere!

Last edited Mon Feb 24, 2014 10:50 pm | Scroll up

#8

RE: No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:51 pm
by MR1 | 703 Posts | 2417 Points

I am doing what used to work, right click on video, click on copy video url, click on square video box in message, then paste. This used to work.

Scroll up

#9

RE: No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:52 pm
by MR1 | 703 Posts | 2417 Points

I will try again.

Scroll up

#10

RE: No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:55 pm
by Justa420Friend | 633 Posts | 2284 Points

its the "feature=player_detailpage&" that's screwing things up


Your Experience is like Water
I am like Rockwool

Last edited Mon Feb 24, 2014 10:56 pm | Scroll up

#11

RE: No video

in Site problems Mon Feb 24, 2014 10:56 pm
by MR1 | 703 Posts | 2417 Points

Ok you guys it worked . Thank you all very much.

Scroll up



Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Cannapuffer420
guest counter
Today were 53 (yesterday 71) guests and 1 (yesterday 1) members online.

Board Statistics
The forum has 1225 topics and 21895 posts.

1 member has been online today :




disconnected MC Chat room Members online 0